Techhome

Продаж кондиціонерів, кліматичного обладнання, монтаж, обслуговування та ремонт кондиціонерів. Ціни, продаж і підключення обладнання. Кондиціонування приміщень.

Графік роботи: Пн-Пт: з 9-00 до 18-00

Як замаскувати кондиціонер в інтер'єрі

17 Ноября 2015

Ще зовсім недавно було прийнято виставляти напоказ меблі і предмети побутової техніки, тим самим демонструючи рівень достатку господаря. Сьогодні вже важко кого-небудь здивувати досягненнями науково-технічного прогресу, і на перше місце виступає гармонійність і продуманість обстановки, її відповідність певному інтер'єрного стилю.

Важко уявити собі сучасний будинок без кондиціонера. Незважаючи на його безсумнівну корисність, зовні цей побутовий прилад вписується далеко не кожне кімнатна оздоблення. Підбираючи меблі та домашній текстиль певного стилю, постарайтеся зробити кондиціонер як можна більш непомітним, замаскувавши його в інтер'єрі.

наружный блок кондиционера - фото

6 способів заховати кондиціонер

Перетворити побутовий прилад в стильний елемент дизайну не так складно. Варто лише проявити фантазію, прибравши спліт систему подалі від сторонніх очей, і не заважаючи при цьому її функціональності. Куди ж можна заховати такий корисний, але громіздкий прилад?

У фасади меблів. Шафа-купе або навісні елементи меблів надійно укриють ваш кондиціонер від сторонніх очей, дозволивши йому успішно боротися зі спекою і духотою в приміщенні. Головне — не забудьте вмонтувати в дверцята меблів ґрати для вентиляції, щоб прохолодний кондиційоване повітря без перепон потрапляв в кімнату.

В міжкімнатні перегородки. Якщо зони у вашій квартирі поділяються тонкими огорожами, спробуйте розташувати спліт систему всередині таких перегородок, попередньо продумавши спеціальну систему воздухоотводов. Так можна не тільки кондиціонувати різні області в приміщенні, але і елегантно розставити меблі, зберігши цілісність і гармонійність інтер'єру.

В ніші. Декоративне поглиблення меблів або стінці можна використовувати як для установки різних прикрас, так і для розміщення кондиціонера. Перевагою такого виду маскування можна вважати вільний доступ до техніки і можливість безперешкодної циркуляції повітряних мас.

Над предметами корпусних меблів і стелажами, а також над дверима або віконним блоком. Кондиціонер, розташований під самою стелею, не тільки малопомітний, але і не займає корисний простір у кімнаті. Якщо ви плануєте розмістити прилад над вікном, задрапіруйте його фіранками, які, при необхідності, відкривають, а після закінчення роботи знову приховують агрегат від сторонніх очей.

Під елементами декору. Вишукана картина на стіні або забавна дошка для малювання цілком можуть приховувати сучасну спліт систему, кондиционирующую повітря у всій квартирі. На жаль, далеко не кожен агрегат можна замаскувати подібним чином, але якщо ви власник плоскої сучасної моделі, спробуйте перетворити її в даний прикраса вашої вітальні або дитячої.

Кольорові кондиціонери. Прагнучи полегшити муки творчості креативним клієнтам, виробники кондиціонерів налагодили випуск різнокольорових моделей, що підходять під меблі і основний тон приміщення. Для економії коштів можете просто обклеїти корпус апарату кольоровий самоклеющейся плівкою, вибір якої на ринку досить широкий.

Найбільш гармонійним вважається варіант інтер'єру, в якому всі елементи декору доповнюють один одного. Вибираючи меблі чи кондиціонер, віддавайте перевагу якісним моделям. Щоб вибрати те, що потрібно, скористайтеся спеціальним інтернет-каталогом, не виходячи з дому, підберіть потрібні товари. Приклавши мінімум зусиль, ви перетворите свій будинок в чарівний острівець затишку та стилю, наповнений стильними меблями і ніжним подихом кондиціонованого повітря.


Зворотній дзвінок