Techhome

Продаж кондиціонерів, кліматичного обладнання, монтаж, обслуговування та ремонт кондиціонерів. Ціни, продаж і підключення обладнання. Кондиціонування приміщень.

Графік роботи: Пн-Пт: з 9-00 до 18-00

Безпечно встановлювати кондиціонер в дитячій кімнаті?

15 Ноября 2016

Народження дитини влітку ставить перед дорослими актуальне питання: «чи Безпечно чи ні встановлювати кондиціонер в дитячій?» Корисний чи ні прилад для немовлят?

Думку провідних експертів і педіатрів

Педіатри по всьому світу дотримуються думки, що в задушливому, жаркому і вологому приміщенні перебувати новонародженому не безпечно. Отже, установка кондиціонера не може створити будь-яких проблем, за умови, що будуть прийняті деякі заходи обережності.

Експерти вважають, що добре провітрюване, прохолодне і просторе простір в дитинкою дозволить дитині комфортно спати, краще дихати і рости.

На відміну від дорослих діти не можуть пристосовуватися до змін температури навколишнього середовища, тому стають чутливими до спеки, швидко перегріваються, зневоднюються, страждають від проявів алергії, пітниці, теплового виснаження та інших побічних проблем.

З іншого боку, занадто холодне повітря, може серйозно знизити температуру тіла дитини і викликати небажане переохолодження. Щоб тримати дитину в безпечному й комфортному середовищі прислухайтеся до порад експертів.

BSAI-09HN1

Кілька порад для безпечного використання кондиціонера

1. Фахівці рекомендують підтримувати температуру в дитячій кімнаті між 20 і 23 градусами за Цельсієм і налаштувати таймер на час, необхідний для охолодження кімнати. Якщо кондиціонер не має вбудованого таймера, його може замінити будильник, який нагадає про необхідність відключити прилад.

2. Новонароджені діти — безпорадні, тому дитяче ліжечко не можна розміщувати поруч або прямо навпроти кондиціонера. Це може привести до переохолодження, особливо під час сну.

3. Рекомендується в дитячому ліжечку використовувати легку ковдру, бавовняна білизна, різні аксесуари для сну — легкі шапочки, прикривають вуха і голову, комбінезон закриває ноги і руки, м'які бавовняні шкарпетки або пінетки.

4. Шкіра дитини при роботі охолоджувача може стати сухою, тому батькам рекомендується тримати поруч з ліжечком миску з теплою водою. Це дозволить зменшити сухість повітря і досягти оптимальної вологості.

5. Кондиціонер дитячої кімнати вимагає більш частого обслуговування. Це дозволить виключити шкідливі випаровування, занос пилу з вулиці.

6. При працюючому пристрої рекомендується залишати двері і вікна частково відкритими для надходження повітря ззовні.

7. Дитину не можна виносити різко з охолодженого приміщення в спеку. В результаті різких змін температури дитина може захворіти. Перед виходом з кімнати експерти радять виключити в дитячій охолоджувач, відкрити вікна на кілька хвилин і дати дитині звикнути до температури зовнішнього повітря.


Зворотній дзвінок