Techhome

Продаж кондиціонерів, кліматичного обладнання, монтаж, обслуговування та ремонт кондиціонерів. Ціни, продаж і підключення обладнання. Кондиціонування приміщень.

Графік роботи: Пн-Пт: з 9-00 до 18-00

Як правильно вибрати монтажну організацію?

26 Июня 2014

МонтажникЯк правило, більшість поломок кондиціонерів відбувається саме із-за неякісного монтажу. Тому, головне ланка між вами і довгими роками роботи кондиціонера — це, насамперед, кваліфікований монтаж. Часто з-за неправильного монтажу вже в першу пару місяців кондиціонер може вийти з ладу.

Як вибрати монтажника? Відповідь не простий і швидше за все тут діє фактор везіння.

Зараз ми з вами розглянемо кілька обов'язкових факторів, які повинні мати місце при монтажі:

  1. При правильному монтажі обов'язково використовуються такі інструменти: вакуумний насос, манометрична станція, мультиметр, вальцювання, бортівка, шабровка (ример), труборіз, холодильний ключ, перфоратор, штроборіз, промисловий пилосос. Жодна поважаюча себе монтажна організація не залишить після установки кондиціонера сміття і бруд!
  2. Наступна часта помилка — це так звана довжина траси — кількість метрів труби, по якій тече фреон. При використанні довжини менше рекомендованої виробником, компресор в кондиціонері прийде в непридатність, а вартість компресора досягає 70% вартості нового кондиціонера. Так, ви безсумнівно заощадите на монтажі, але втратите незабаром ремонті.
  3. ИнструментыНизька ціна на монтаж повинна вас насторожити. Як і в будь-якій іншій галузі на ринку присутні фірми-одноденки, які просто зачаровують неймовірно низькими цінами на монтаж. Увага, як правило, такі організації не володіють необхідним досвідом і кваліфікацією для монтажних робіт, а також необхідними інструментами та витратними матеріалами. Звертатися необхідно виключно до фахівців, які пройшли навчання в настановних центрах найбільших кліматичних компаній.

Не підписуйте вашій кліматичній техніці передчасний смертний вирок, звертайтеся до професіоналів, використовуючи ці поради при виборі монтажної організації!


Зворотній дзвінок