Techhome

Продаж кондиціонерів, кліматичного обладнання, монтаж, обслуговування та ремонт кондиціонерів. Ціни, продаж і підключення обладнання. Кондиціонування приміщень.

Графік роботи: Пн-Пт: з 9-00 до 18-00

Вентилятор кульбаба — економний помічник сучасних кондиціонерів

11 Октября 2015

Залишилося позаду спекотне літо. Для більшості городян три місяці спеки були неможливі без застосування спеціального обладнання — кондиціонера, що забезпечує комфортне життя і роботу. Проте в плані енергоспоживання кондиціонер — не дешеве задоволення. Щоб скоротити витрати без збитку для людей його краще використовувати в парі з підлоговим вентилятором — найдоступнішим холодильним приладом.

Вентилятор кульбаба — найкраще рішення для міських квартир і стильних офісів

Незвичайний підлоговий вентилятор корейської компанії Ryun — справжнє диво кліматичної техніки. Він використовує традиційні форми в сучасній збірці, виготовлений за зразком традиційних азіатських шедеврів і дозволяє кардинальним чином змінити інтер'єр приміщення, завдяки своїй складній конструкції і тіні, яку дає бамбукова рама після включення вбудованого світильника.

Вентилятор виготовлений з традиційної корейської папери ханді. Він являє собою сучасну інтерпретацію позачасового аксесуара і зручного економічного приладу. Техніка поставляється виробником у високій і низькій версії, з незначними змінами в дизайні і є єдиним у своєму роді холодильним приладом, об'єднуючим світильник і вентилятор.

По справжньому революційний агрегат по своїй ефективності ближче всього до міні кондиціонерів. Він може використовуватися як на відкритій веранді, так і всередині приміщення, забезпечує ніжний прохолодний вітерець, застосовує інноваційну технологію охолодження, здатний ефективно працює в сухих і жарких кліматичних умовах.

напольный вентилятор корейской компании Ryun

Як показує малюнок вентилятор в процесі роботи може розкладатися в півколо і повне коло, швидко розкручуватися в різних заданих режимах. Його передня і задня робоча поверхня має сучасний зовнішній вигляд і представлена широкоходными гофрованими краями. В робочому стані вентилятор схожий на круглий сивий кульбаба. Він має сферичний паперовий верх, довгу тонку поліровану ніжку, кругле масивне підставу, діаметром меншим, ніж поверхня вентилятора.

напольный вентилятор компании Ryun

В інтер'єрі приміщення вентилятор може стати координаційним центром, завдяки своєму дизайну і оригінальною підсвіткою світильника. Два вентилятора поруч, можуть підкреслити досягнутий баланс в оформленні інтер'єру і забезпечити широкий повітряний потік всередині приміщення.

Інноваційний прилад має високу охолоджуючу потужність, відмінно працює в парі з різними побутовими кондиціонерами, дозволяє мінімізувати неефективні витрати електроенергії в літній період.


Зворотній дзвінок